Het Horecaconcept –
Smaakvolle merkbeleving
Dat vraagt om een goed recept met de juiste ingrediënten.
Een concept waar je honger van krijgt
Zowie Tak dacht na 14 jaar ervaring op te hebben gedaan aan een nieuwe uitdaging. Een uitdaging die verder ging dan koken alleen. Smaakvolle ideeën realiseren. Dat is wat hij doet met Het Horecaconcept. En dat gaat veel verder dan alleen een lekker gerecht.
Het water liep ons al in de mond toen deze opdrachtgever besloot met ons zijn nieuwe merk te willen ontwikkelen.
Een beeldtaal waar de smaak vanaf spat
Kwaliteit proef en ruik je niet alleen, maar zie je ook. Een beeldtaal waar de smaak vanaf spat kon dan ook niet ontbreken binnen dit project. Het Horecaconcept doet veel. Heel veel. Ze ontwikkelen concepten, doen foodstyling, geven workshops, maar bieden ook ondersteuning en advies. Wij vinden dat je moet laten zien wat je doet. Aan ons de uitdaging om dit te vangen in een beeldtaal die direct laat zien waar je deze smaakmaker voor kan inschakelen. Smaakvolle ideeën realiseren.